Er gaat niets boven Groningen !

Groningers blijken de gelukkigste Europianen te zijn.

Uit een tevredenheidsonderzoek van de Europese Commisie blijken de inwoners van Groningen de gelukkigste inwoners van Europa te zijn. Groningen scoort in drie categorien bijzonder hoog op openbare ruimte, gezondheidszorg en onderwijs. 97 procent van de ondervraagden is blij om in Groningen te wonen.

 

 

Groningen Gratis WiFi in de binnenstad.

Bezoekers van de binnenstad kunnen voortaan gratis gebruik maken van het openbaar netwerk het project draadloos groningen is mogelijk gemaakt door de stichting draadloos Groningen opgericht door de rijksuniversiteit Groningen , Community work en Wireles Generations.

Groninger Forum

In 2017 zal het Groninger forum zijn deuren openen een spectaulair gebouw van 45 meter hoog met tien verdiepingen, roltrappen leiden de bezoekers naar de tentoonstellingsruimten, bioscoopzalen en de vrij toegankelijke themapleinen, Verspreid over tien verdiepingen, liggen verschillende openbare pleinen. Op deze pleinen kunnen betalende en niet-betalende bezoekers elkaar ontmoeten en praten of discussiƫren over thema's als samenleven, kunst en cultuur, natuur en duurzaamheid, maar ook gewoon een kop koffie drinken, of lunchen.